Een tas is soms beter

Stoffige Blog - Finch tasWat als rokje mislukt kan wezen, is soms zeer geslaagd als tas. Dit is een tas van dezelfde nepsuede als mijn Rosari-rokje, het rokje dat helaas alweer ter ziele is. Ja, de stof is nog steeds supersynthetisch en vrij stijf, maar dat laatste is juist heel geschikt voor een tas. Stoffige Blog - Finch tasDeze tas heb ik gemaakt met een gratis patroon: de Finch. Een mooi modelletje, maar helaas zitten er geen instructies bij! Gelukkig kun je ook gewoon de tutorial van de Fynn tas (beschikbaar op dezelfde pagina) volgen, want de tassen lijken erg op elkaar. Ik voegde voor de handigheid nog twee ritsvakjes toe, en een in lengte verstelbare schouderband.

Stoffige Blog - Finch tas

Het resultaat is een elegant klein tasje, precies wat ik nodig had want mijn ptt-post-tas is toch wat minder geschikt voor, bijvoorbeeld, een avondje naar de schouwburg. Nu nog een leuk uitje regelen om mijn tas eens mee naar toe te nemen!

Een gedachte over “Een tas is soms beter

  1. Trudy schreef:

    Wat een leuke stoffencombinatie! Het klinkt als een ideaal tasje, misschien toch eens denken over het maken van een stof (ooit..)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *