Details

Stoffige Blog - Rose Hip Maillot

Een van de leuke dingen aan zelf kleding naaien, is dat je kleine details in je kleding kunt verstoppen die niemand anders ziet. Een mooie afwerking van de naden (zoals hier) of een gek stofje aan de binnenkant van een zak (zoals hier). Dit keer maakte ik een maillot met knalblauwe voeten, waarvan ik dacht dat niemand ze zou zien….

Stoffige Blog - Rose Hip Maillot

Als patroon gebruikte ik de Rose Hip Tights van Seamster Patterns. Waarom ik nog een patroon nodig had als ik ook prima een legging op maat kon maken zonder patroon? Vanwege die voeten natuurlijk! Ten eerste wist ik niet hoe ik voeten aan mijn legging zou moeten maken, en ten tweede is het ontwerp van de Rose Hip Tights gewoon net even anders. De voeten bestaan uit een apart stuk dat met een mooie punt uitkomt in een naad die midden achter over het been loopt. Ideaal dus voor een onopvallende persoonlijke touch. Alleen zo onopvallend blijken die blauwe voeten nu ook weer niet te zijn.. ze piepen nog net boven mijn schoenen uit.

Stoffige Blog - Rose Hip Maillot

Dus, lezers, vinden jullie van dit puntje boven mijn schoen uit: leuk of gewoon raar?

 

 

2 gedachten over “Details

  1. Trudy schreef:

    Leuk! Ik moest sowieso even goed kijken of het niet gewoon een legging met een leuke vorm was waar je sokken onder had 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *